Anahtar Kelimeler: Yılan hikayesine döndü

Yılan hikayesine döndü

Yılan hikayesine döndü

Her şey gibi o da bekliyor

Sular da yine akmıyor

Artık partililer tepki gösteriyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın neticeye ulaştıramadığı bir proje daha dikkat çekiyor. Yeni Sanayi Sitesi’nin taşınma işlemi yılan hikayesine döndü.

 

PROJE NE OLDU?

Projesinin hazırlandığı, ihalesinin yapılmak üzere olduğu ileri sürülen projenin akıbeti merak konusu. Proje gerçekleştirilemezken, bir çok kişi durumu merak ediyor. Ancak Belediye ve Başkan Saygılı bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da kamuoyunu bilgilendirmediği için neler yaşandığı ve sitenin akıbetinin ne olacağı bilinmiyor. Site içindeki esnaflar da durumdan bıkmış olacaklar ki, umutlarını keserek sitedeki dükkanlarına tadilat yapıyorlar. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da beceriksizlikle suçlanıyor. 

 

KIRIKKALE YİNE SUSUZ

Öte yandan şehrin bir çok yerinde yine su kesintileri mevcut. Su patlakları her yerde dikkat çekerken, özellikle Kırşıyaka Mahallesi’nde yine kesinti olması hem dikkat çekiyor hem de tepkileri beraberinde getiriyor. Artık bu duruma partililer de tepki gösteriyor. Sosyal medya hesaplarından bir çok partili Başkan Saygılı’ya tepkilerini dile getiriyorlar. Bu durum Kırıkkale kamuoyunun gündeminde. 

 

PARTİLİLERİN TEPKİSİ

Partililerden önemli bir isim “Senin gibi yöneticinin Allah belasını versin. Karşıyaka yine susuz” derken, bir başkası ise “Yanlışlıklar ve kötü yönetimine rağmen bu adam hala niye gündemde. Bize her şey müstehak” yorumunda bulundu. Kırıkkale kamuoyun bu yorumlarla çalkalanırken, parti yönetimi ve genel merkezin ne tepki vereceği merak konusu. 

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı