Anahtar Kelimeler: Yılbaşı gecesi sakin geçti

Yılbaşı gecesi sakin geçti

Yılbaşı gecesi sakin geçti

Yılbaşı gecesi sakin geçti

 

Önemli bir olay olmadı

Kırıkkale´de yılbaşı gecesi olağanüstü bir durum yaşanmadığı, ufak tefek olaylar dışında gecenin sakin geçtiği öğrenildi. Tüm ekipler yılbaşı gecesi görev yaptı.

OLAY YAŞANMADI

Kırıkkale´de yılbaşı gecesi oldukça sakin geçti. Bir gün önce yılbaşı hareketliliğinin son derece durgun olduğu gözlenen Kırıkkale´de yılbaşı gecesi de durgunluk yaşandı. Emniyet ekipleri görev başında yer alırken, alkol muayenesi yaptılar. Ciddi bir olumsuzluğa rastlanmayan Kırıkkale´de, gece sakin geçti ve büyük bir olay yaşanmadı. Yılbaşı gecesi Emniyet ekipleri görev yaptı. Kayda değer bir hadisenin yaşanmadığı gece boyunca özellikle alkollü sürücülere müdahale edildi. Ekipler sabah saat 05:00´e kadar görev yaptılar.

İLK GÜN DE SAKİNDİ

Yılın ilk günü de bir hayli sakindi. 1 Ocak günü, sabah saatlerinde sokaklar tamamen boştu. Öğlene doğru biraz hareketlenme oldu. Gün ortasında da yine sakinlik yaşandı. Bir gece önce yılbaşı eğlenceleri nedeniyle Kırıkkaleliler güne geç başladı. Kırıkkale´de bazı eğlence merkezlerinde yılbaşı gecesi kutlama programları yapıldı. Bazı oteller ve kafeler yılbaşı gecesine özel programlar hazırladı. Akşam saat 20:0´de başlayan kutlama programı gece geç saatlere kadar devam etti. Bir çok kişi yılbaşı gecesini eğlence mekanlarında kutladı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false