Yılbaşı gecesi ziyaretleri yapıldı

Yılbaşı gecesi ziyaretleri yapıldı

Yılbaşı gecesi ziyaretleri yapıldı

Bebeğe altın taktılar

Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Saygılı, 2015´in son günüde Cumhuriyet Polis Merkezi, Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi ve 112 Acil Çağrı Merkezi Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret ettiler. Kolat ve Saygılı, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen 3 bebeğe altın taktı.

YILIN İLK BEBEKLERİNE ALTIN

Vali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentte dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeklerine altın hediye etti. Yüksek İhtisas Hastanesinde yeni yılın ilk dakikalarında doğum yapan Şahbanur Yakar´ın bebeğine "Mira", Sevda Demir´in bebeğine "Mushap Talha" ve Tuğba Ertekin´in bebeğine "Ebrar" ismi verildi. Hastanede bebekleri ve ailelerini ziyaret eden Vali Kolat beraberinde eşi İlksen Kolat ve Belediye Başkanı Saygılı ile aileleri kutlayarak bebeklere altın taktı. Vali Kolat, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, 2016 yılının tüm insanlar için hayırlı, mutlu ve birlik içerisinde geçmesini temenni etti. 2016 yılının kar ve rahmetle başladığını söyledi.

HAYIRLI YILLAR DİLEDİ

Kolat, "İnşallah bu rahmet ve bereket devam ederek gider. Bebeklerimizin de hepsi sağlıklı. Allah hayırlı ömürler versin. Bol rızık diliyoruz. Allah memleketimize de birlik, huzur, dirlik ve düzenlik versin. Memleketimizin geleceği açısından hepimizin sorumlulukları var. Herkesin hak ve hukukunu göstererek hareket ettiğimiz takdirde her şey daha güzel olacaktır. Bu vesileyle bütün vatandaşlara hayırlı yıllar diliyorum" diye konuştu. Kolat ve beraberindekiler ayrıca Cumhuriyet Polis Merkezi, Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi ve 112 Acil Çağrı Merkezinde çalışanları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Vali Kolat, 112 Acil Çağrı Merkezi´nde gelen bir çağrıya da yanıt verdi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli