Anahtar Kelimeler: Yıldız’ birlik mesajı

Yıldız’dan birlik mesajı

Yıldız’dan birlik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Yıldız’ın organizasyonuyla MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’un katılımıyla birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleşti.

TOPLANTI YAPTILAR

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Yıldız'ın organizasyonuyla birlik ve beraberlik toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Yıldız’ın organizasyonuyla MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’un katılımıyla birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleşti.

 

ULUSOY PROJELERİNİ ANLATTI

MHP Kırıkkale Belediyesi Meclis üyesi adayı Zekeriye Yıldız'ın ev sahipliğinde mahalle komiteleri ile gerçekleştirilen toplantıya katılarak vatandaşlarla sohbet eden MHP’li aday Ulusoy “Şehrin her adımında bir izimiz var. Emekleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bir düğün salonunda yapılan toplantıya çok sayıda MHP taraftarı katıldı. Toplantıyı gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Yıldız’a teşekkür ederek sözlerine başlayan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, toplantıya katılanlara ve kendisini destekleyen vatandaşlara teşekkür etti. Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Yıldız’da programa katılan Ulusoy’a teşekkür etti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı