Anahtar Kelimeler: Yılın gününü yaşıyoruz

Yılın son gününü yaşıyoruz

Yılın son gününü yaşıyoruz

Yılın son gününü yaşıyoruz

Yılbaşı için her şey hazır

Kırıkkale´de esnaflar ve vatandaşlar yılbaşı için hazırlık yapıyorlar. Yılbaşı için lokanta ve restoranların özel hazırlık yaptığı gözleniyor. Yılın son günü tatlı ber telaş bekleniyor

YILBAŞI HAZIRLIKLARI

Kırıkkaleliler yeni yılı yine kutlamalar ile karşılayacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı için ciddi hazırlıklar gözleniyor. Bazı restoran ve lokantalar yılbaşına özel program hazırlığı içindeler. Yılbaşı gecesi eğlence programları olacak. Restoran ve lokantaların yılbaşına özel sanatçı getireceği kaydediliyor. Yılbaşı eğlenceleri için bir çok yerde hazırlık yapılıyor. Bu arada esnaflar da yılbaşı için hediyelik eşya satışı hazırlığındalar. Kimi dükkan ve mağazaların şimdiden yılbaşı için süslendiği gözleniyor. Her şeye rağmen esnaf hazırlık yaparken, vatandaşın ise yılbaşı hazırlıkları eski yılları aratıyor.

NOEL AYRI BİR ŞEY!

Son yıllarda yılbaşı ile Hıristiyanların Noel kutlamalarının karıştırılarak sosyal medya aracılığıyla kutlamama propagandası yapılması hazırlıkları olumsuz etkiliyor. Bu durumdan şikayetçi olan bir çok esnaf, ?Yılbaşı ayrı Noel ayrı. Noel Hıristiyanların bayramı gibi. Ama yılbaşı farklı bir şey. Eski yılı uğurlayıp, yeni yılı karşılıyoruz. Bunu ister kutlarsınız ister kutlamazsınız. Ama bunun Noel ile alakası yok. Bunda kafa karışıklığına yol açan propaganda bizim işlerimizi olumsuz etkiliyor? diyorlar. Esnaflar senede bir gün satışları artırmaya çalıştıklarını ancak bazı geri kafalıların buna Noel diyerek engel olmaya çalıştığını öne sürüyorlar. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı