Yılmaz ziyaretlerini sürdürüyor

Yılmaz ziyaretlerini sürdürüyor

Yılmaz ziyaretlerini sürdürüyor

Kapı kapı dolaşıyor

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, kapı kapı gezmeye vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

YILMAZ´DAN ZİYARETLER

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde İYİ Parti´den Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday olan Mahir Yılmaz, kapı kapı geziyor. Yılmaz, Kırıkkale´deki esnafları ziyaret ederek, buradaki işyeri sahipleri ve alış veriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Çocuklar ile yakından ilgilenen ve onların sevgisini kazanan Yılmaz, vatandaşlarla bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi. 

HALKIN İLGİSİ GÜZEL

Programı kapsamında hasta ziyaretlerine ve ev ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Yılmaz, özellikle vatandaşların gerek mahalleleri gerek şehirle ilgili sıkıntılarını ve beklentilerini dinlemeye özen gösterdi.  Her gittiği yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşı karşıya kalan Mahir Yılmaz, "Halkımız gösterdiği ilgiden ve teveccühten çok memnunuz" dedi.

GÖNÜLLERE TALİP OLDUK

Kırıkkale için hayalleri olduğunu ifade eden Yılmaz, ?Biz hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın gönüllerine talip olarak bu yola çıktık. Amacımız bu şehri hak ettiği yerlere ulaştırabilmek. En önemlisi bu şehirde birlik ve beraberliğimizi arttırmak. İnşallah birlikte hareket edersek bu şehri çok güzel seviyelere ulaştıracağımızdan şüphem yok? şeklinde konuştu.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu