Anahtar Kelimeler: Yılmazer açıklama yaptı

Yılmazer açıklama yaptı

Yılmazer açıklama yaptı

Yılmazer açıklama yaptı

Başarı elde edeceğiz

27. dönem AK Parti milletvekili aday adayı Av. Mehmet Yılmazer, önümüzdeki dönemde yapılacak olan belediye seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmazer, ?Önümüzde belediye seçimleri var. Belediye seçimlerinde büyük başarı elde edeceğiz. Çünkü artık Kırıkkale seçmeni duruma el koydu? dedi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Yılmazer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın 07.08.2017 tarihli konuşmasındaki sözünü hatırlatarak bu sözün gereğini daha önce yaptığım gibi yapmaya devam edeceğimi Kırıkkale kamuoyuna ilan ediyorum. Cumhurbaşkanımız şunu söylüyor; ? Bulunduğu yerde milletimizin tamamını kucaklayamayan hiç kimse AK Parti´de yöneticilik yapamaz. Tüm arkadaşlarımdan bu vasıflara uygun kadroların oluşturulması için katkı sunmalarını rica ediyorum. Esasen bu şekilde AK Parti´ye yapılan kötülük, tüm Türkiye´ye yapılmış bir kötülüktür.? ?Bu sözü herkes iyice anlasın, ezberlemesi gerekenlerde lütfen ezberlesinler. Bakın ?siyasilerin tamamını kucaklamayan? demiyor. ?Milletimizin tamamını kucaklamayan hiç kimse? diyor. Bende Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi milletin tamamını kucaklamayan hiçbir siyasiyi kucaklamadım, kucaklamam. Ancak Kırıkkale seçmeninin tamamına kollarım ardına kadar açıktır.?

NET BİÇİMDE GÖRDÜK

Kırıkkale seçmeninin zekâsını, vakarını, siyasi duruşunu, ders verme becerisini 24 Haziran´da net biçimde gördük. Kırıkkale seçmeni aklını kimseye kiraya vermez ve vermemiştir. Özgür iradesi ile feraseti ile karar vermiştir. Hiç kimse, hiçbir grup, hiçbir cemaat ya da oluşum Kırıkkale seçmeninin iradesini ipotek altına alamaz, seçmeni kendi tercihi dışında bir tercihe yönlendiremez. Oy namustur! Her bir seçmen oyunun namusuna sahip çıkacak yüksek ahlaki değerlere sahiptir. ?Hiçbir irade milletin, Kırıkkale seçmeninin iradesinden daha büyük değil. Bu Ak Partimizin siyasi anlayışının özetidir. Kırıkkale seçmeni, siyasi zekâsının siyasilerden daha büyük olduğunu göstermiştir. Kırıkkale seçmeni ile gurur duyuyorum. Kırıkkaleli hemşerilerim sesi olmaya devam edeceğim. Önümüzde belediye seçimleri var. Belediye seçimlerinde büyük başarı elde edeceğiz. Çünkü artık Kırıkkale seçmeni duruma el koydu!?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli