Anahtar Kelimeler: Yılmazer vefat etti

Yılmazer vefat etti!

Yılmazer vefat etti!

Yılmazer vefat etti!

Kansere yenik düştü!

Kırıkkale´nin tanınmış siması, Pirinç Fabrikası Genel Müdürü, eski Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer  vefat etti. Yılmazer´in cenazesi bugün Cuma namazından sonra Kırıkkale´de defnedilecek.

ÜZÜCÜ BİR HABER

Kırıkkale´nin tanınmış siması Pirinç Fabrikası eski Genel Müdürü, eski siyasetçi, Kırıkkale siyaset çevresinin ağabeyi, eski AK Parti Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer rahatsızlığı nedeniyle tedavisi sürerken dün Ankara´daki evinde vefat etti. Yılmazer´in vefatı Kırıkkale´de duyulur duyulmaz büyük üzüntü yarattı. Kırıkkale´den çok sayıda kişi Ankara´ya gitti.

CENAZE TÖRENİ BUGÜN

Kırıkkale siyasetinde gülen yüzü ve barışçıl tavırlarıyla alışılmış siyasetçilerin aksine önemli bir misyonu bulunan ve bunun için ?Kırıkkale´nin ağabeyi? olarak bilinen Murat Yılmazer için önce TBMM´de tören düzenlenecek. Buradaki törenden sonra Yılmazer´in cenazesi Kırıkkale´ye getirilecek. Nur Camiinde Cuma Namazından sonra Yeni Mahalle Mezarlığında defnedilecek. Ovacık Mahallesindeki evinin önünde taziye çadırı kurulacak. Yılmazer bir süredir kanser tedavisi görüyordu. 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı