Anahtar Kelimeler: Yılmazer tebrik teşekkür

Yılmazer´den tebrik ve teşekkür

Yılmazer´den tebrik ve teşekkür

Yılmazer´den tebrik ve teşekkür

 

Mesaj yayınladı

 

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı´na adı geçen ve Cumhurbaşkanı ile görüşmeye katılan Avukat Mehmet Yılmazer, netice sonunda bir açıklamada bulunarak tebrik ve teşekkür mesajı yayınladı.

 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

AK Parti İl Başkanının belirlenmesine yönelik süreç, görüşmeler ve sonuçla ilgili açıklamada bulunan Avukat Mehmet Yılmazer, açıklamasında şunları söyledi: ?Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın yüksek huzurlarında, 3 Ekim gecesi şahsımın da katıldığı Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı´nın belirlendiği mülakat toplantısında Ak Parti Genel Merkezimiz tarafından kıymetli dava arkadaşımız Sayın Nuh Dağdelen, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı olarak atanmıştı. Sayın Dağdelen´i tebrik eder; görevinde başarılar dilerim.

 

DAĞDELEN´E TEBRİK

2009-2011 yılları arasında Kırıkkale İl Başkanlığı görevinde bulunan Sayın Nuh Dağdelen, tecrübesi, birikimi ve birleştirici, yapıcı karakteri ile teşkilatımıza yeni bir heyecan yeni bir coşku getirecektir. Sayın Dağdelen gibi Genel Merkezimizde mülakata katılan bütün dava arkadaşlarım ve şahsım da yeni il başkanımıza şüphesiz ki elimizden gelen desteği vereceğiz.

 

KAMUOYUNA TEŞEKKÜR

Bu vesile ile şahsıma verdikleri destek için Kırıkkale kamuoyuna, çok değerli Ak Parti İl Teşkilatımıza, çok değerli STK başkanlarına ve desteğini esirgemeyen tüm dost ve arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları doğrultusunda Kırıkkale´deki çalışmalarıma, davama hizmete, dava bilinci ve liderimize sadakatle daha yoğun biçimde devam edeceğim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

 



batuhan7179
7.10.2017 14:49:24
Bıyık modasına Yılmazer de katılmış. Nafile hareketler bunlar. Kırıkkale Yılmazer´e doydu; fazlası şişkinlik yapar.

  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false