Anahtar Kelimeler: Yılmazer’ adaylık sinyali geldi

Yılmazer’den adaylık sinyali geldi

Yılmazer’den adaylık sinyali geldi

Ankara’da avukatlık yapan Kırıkkaleli hemşehrimiz Mehmet Yılmazer, yerel seçimler öncesinde Kırıkkale’den aday adayı olacağına dair mesaj yayınladı.

 

PAYLAŞIMDA BULUNDU

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer’in oğlu, partinin Ankara İl Başkanlığı eski yöneticisi Avukat Mehmet Yılmazer, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Kırıkkale’de Belediye Başkanlığı için adaylık düşündüğüne dair bir mesaj yayınladı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Yılmazer, adaylık için güçlü ve dikkat çekici bir sinyal verdi. Bir çok kişi Yılmazer’in adaylığı ile ilgili yorumlarda bulunurken, çoğunluk bu konudaki teşebbüsü olumlu buldu. 

 

AÇIKLAMA YAPTI

Yılmazer konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 

“KAMUOYU AÇIKLAMASI

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çokça Kırıkkaleli hemşehrilerimin sorularına muhatap oluyorum. Şahsen Kırıkkale’de aktif siyaset yapmayı düşünmüyordum. Ancak gerek siyaseten istişare ettiğim büyüklerim gerekse de Kırıkkaleli hemşehrilerimizin talepleri nedeniyle bir dönem Kırıkkaleli hemşehrilerime hizmet etmeyi düşünüyorum. Yeri ve zamanı gelince sürecin içerisinde olmayı şehrim için isterim.

Şehrimizin gerek alt yapısı gerekse de üst yapısında yapılması gereken çalışmalar var. Bu hizmetlerin yapılması, şehrin sosyal hayatının geliştirilmesi, üniversite ve üniversitelilerle bütünleşmesine ihtiyaç var. Bu hususlarda şehir kültür ve varlıklarının değerlendirilmesi için bu düşünce içerisindeyim.

Saygılarımla…”

 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu