Anahtar Kelimeler: Yılmazer önemli görev

Yılmazer´e önemli görev

Yılmazer´e önemli görev

Yılmazer´e önemli görev

İl Başkan Yardımcısı oldu

KIRIKKALE siyasetinin tanınmış isimlerinden Avukat Mehmet Yılmazer Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Yılmazer, sosyal medya hesabından hem bu gelişmeyi duyurdu ve hem de konuya dair bir açıklama yaptı. Yılmazer Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?Kıymetli Dostlar, Bir süre önce Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildim. Bu görevlendirme ile birlikte 16 Ocak 2017 tarihinde Kırıkkale Carmine Otel´de bir basın toplantısı ile aktif siyasetin içerisinde olacağımı belirttiğim sürecin Kırıkkale kısmının da sonuna gelmiş olduk. Malumunuz aktif siyaset sürecinde sırasıyla Kırıkkale İl Başkan adayı, 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı olmuştum. Bu süreçlerin hepsinde beni yakınen destekleyen dostlarıma, akrabalarıma, aileme, kıymetli basın camiasının değerli isimlerine ve tüm yol arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı minnettarım. Bu arada Kırıkkale´deki yol arkadaşlarımın yanısıra Ankara´da Kırıkkale ve Türkiye gündemini birlikte takip ettiğimiz ajansım ve ekibimin üyelerine de ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

TEŞEKKÜR ETTİ

Değerli Hemşehrilerim, Kırıkkale´de siyasetin ve şehrin temel sorunlarına dilim döndüğünce dokunmaya çalıştım. Çünkü siyaset yapmak demek sorunlara değinmek ve çözüm önerileri sunmak ve çözümün bir parçası olmak demekti. Aday adayı sıfatıyla yapabileceklerim ancak bu kadardı. Kimileri için çok yeni bir siyaset tarzı sunduğum için şaşırtıcı gelmiş olabilir. Esnaf gezmek, dinliyor görünmek, sahici olmamak bana göre değildi zaten. Ancak kısır döngü içerisinde yürüyen siyasete heyecan ve renk kattığım kanaatindeyim. Ancak Ankara´da görevlendirilmem sebebiyle daha önce gençlik siyasetinde de bulunduğum Ankara siyasetine tekrar dönme kararı aldığımı bilmenizi isterim. Şahsım adına 20 yıl sonra memleketimde siyaset yapmayı daha uygun görmüştüm.

ANKARA´DA DEVAM EDECEK

Bütün çabamı verdim. Ancak nasip olmadı. Nasip olmayan bir şey için hayırlısını dileyip başka bir yola gark olmayı bana Elhamdulillah Aziz İslam öğretti. Siyasi duruşumda kimseye kin tutmadım. Doğruları söylemeye gayret ettim. Kimseye kırgın ya da kızgın değilim. Kırıkkale´yi ve hemşehrilerimi ve bizim o güzel şivemizi her zaman çok sevdim. Her zaman da çok seveceğim. Gelinen noktada açık bir şekilde belirtmek isterim ki; Kırıkkale siyasetinde hiçbir göreve talip değilim. Zira Ankara´da şahsıma tevdi edilen görevin getirdiği bir takım sorumlulukları yerine getirmekle meşgul olacağım. Bundan sonrasında da Ankara siyasetinde devam etmeyi düşünüyorum. İşte bu vesilelerle şahsımı destekleyen desteklemeyen her hemşehrimi Allah´a emanet ediyorum. Selam ve dua ile??



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false