Anahtar Kelimeler: Yılmaz müracaatını yaptı!

Yılmaz müracaatını yaptı!

Yılmaz müracaatını yaptı!

Yılmaz müracaatını yaptı!

AKP'nin tek bayan adayı!

Yerel seçimde Keskin belediye başkan adayı olan Esra Aksoy, şimdi de milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulundu. Esra Aksoy, yaptığı konuşmasında mecliste Kırıkkalelilerin temsilcisi olacağını ve Kırıkkale'de bölgeciliğe yer verilmeden tek Kırıkkale için hizmetler yapacağını söyledi.

İlk bayan aday adayı

Yerel seçimde Ak Parti'den Keskin belediye başkan adayı olan Esra Aksoy 7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği seçimi için aday adaylığı başvurusunda bulundu.  İl başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek başvurusunu yapan Aksoy ilk bayan aday adayı oldu.  Başvuru öncesi konuşma yapan İl sekreteri Eyüp Aydın, Müracaatını kabul ediyoruz teşkilat olarak başarılar diliyoruz.  Müracaatını kabul ediyoruz teşkilat olarak başarılar diliyoruz” dedi. Ak Parti'nin her seçimde oylarını artırdığını ve halkın içinde siyaset yaptığını belirten Aksoy, Kutlu bir davanın kutlu yürüyüşünde başvuru yaptım Allah utandırmasın bugüne kadar aday adaylığı başvurusunda bulunanlara başarılar diliyorum. Önemli olan biz değil parti başarısı bugüne kadar girdiğimiz seçimlerde oyumuz artı ve grafiğimiz yükseldi. Her zaman halkın içinde olduk ak parti gücünü Milletten alıyor gücünü karanlık güçlerden alan partilerin durumu belli” dedi.

  Kırıkkale için çalışacağım”

Aksoy, Allah nasip ederse tüm ilçelerimiz, beldelerimiz ve hep birlikte çalışacağız. Bölgede bir bayan aday olarak yola çıktım partimizin gizli kahramanları bayanlardır.  Her kesimle büyük projelere imza atacağız. Hep birlikte bütün olarak bu işi başaracağız hep birlikte daha çok çalışacağız yolumuz uzun 7 Haziran'da zafer yine bizim olacak. Tüm partililerimiz uyanık olması ve tek vücut olması gerekiyor” diye konuştu. 30 Mart 2013 yerel seçimlerinde Keskin AK Parti belediye başkan başkan adayı olan Esra Aksoy Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu Ak Parti İl Başkanlığında yapılan toplantı ile yaptı. Esra Aksoy, yaptığı konuşmasında mecliste Kırıkkalelilerin temsilcisi olacağını ve Kırıkkale'de bölgeciliğe yer verilmeden tek Kırıkkale için hizmetler yapacağını söyledi.

 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu