Anahtar Kelimeler: Yine galibiyet aldı

Yine galibiyet aldı

Yine galibiyet aldı

Yine galibiyet aldı

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 6. grupta mücadele eden temsilcimiz Büyük Anadolu Kırıkkalespor , ligin 10. cu haftasında deplasmanda Eskişehir temsilcisi Yunus Emre spor ile karşılaştı. Baştan sona üstün futbol sergileyen temsilcimiz sahada basmadık yer bırakmadı.

TAKIMINA HAYAT VERDİ

Temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor, Eskişehir temsilcisini ikinci devrede bulduğu goller ile mağlup etti. Kırmızı Şimşeklerin golleri Dk 47 Eray, Dk 69 İbrahim Kongur  kaydetti. Karşılaşma temsilcimizin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Ligte karşılaştığı 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik alan Kırmızı Şimşekler ligde dolu dizgin devam ediyor. Ligde fırtına estiren Temsilcimiz Büyük Anadolu Kırıkkalespor 90 dakika boyunca kanatlardan geliştirdiği pozisyonlarla gol aradı. 90 dakika boyunca çok iyi bir performans sergileyen Şimşekler karşılaşmada galibiyet elde etmek için sahada ter döktü. İkinci devre her iki takımın karşılıklı atakları ile devam etti. Kaleci Bülent maç boyunca kurtarışları ile takımına hayat verdi.

DEPLASMAN GERİDE KALDI

Karşılaşmanın 58. Dakikasında Yunus Emre sporun futbolcusu rakibine yaptığı hareket sonrasında Sefa kırmızı kart görerek takımını karşılaşmada 10 kişi bıraktı. Ligde 3 puan farkını 6 puana çıkaran şimşekler bu galibiyet ile liderliğini sürdürdü. Anadolu Kırıkkalespor  As Başkanı Cihat Mencet , Maç sonu kısa bir açıklama yaparak ´Lige iyi başladık. Takımda birlik beraberlik üst seviyede, inanıyorum ki bu birlik beraberlik ile başarı sezon sonunda gelecek. Ligde 10 karşılaşmada 9 galibiyet 1 beraberlik aldık. Ligde puanımızı 25´ ye çıkardığımız için çok mutluyuz. Futbolcuların ayağına sağlık ifadesini kullandı. Zorlu bir deplasmanı daha geride bıraktık. Önümüzdeki maçlara bakacağız.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli