Yine bildiğim doğruları söyleyeceğim”

 Yine bildiğim doğruları söyleyeceğim”

Yine bildiğim doğruları söyleyeceğim”

Uca'dan aday adaylığı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi'nde aday adaylığı müracaatı sona ererken, 2011yılı genel seçimlerde MHP'den Milletvekili adayı olan Veli Uça genel merkeze müracaatını yaptı. Uca yaptığı açıklamada çizgisini hiç değiştirmediğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da doğruları söyleyerek siyaset yapacağını söyledi.

Uça müracaatını yaptı

MHP'de aday adaylığı müracaatını süresi gün sürpriz isimler müracaatlarda bulundu. Bu isimlerin başında gelen kişi ise 2011 yılı seçimlerinde MHP'den aday olan Veli Uca oldu. Uca önceki gün genel merkeze giderek adaylık müracaatını yaptı.  Uca'nın, tekrar aday adayı olması dikkatleri çekti.

Açıklamalarda bulundu

Bu müracaat MHP camiası içinde geniş yankı uyandırırken Uca basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Uca çizgisini hiç değiştirmediğini hep partisinde yer aldığını ifade ederek Partimden müracaatımı yaptım. Bir çok tebrik telefonu aldım. Ben hiçbir zaman siyasi çizgimi değiştirmedim. 2011 yılında yaptığım siyasi çalışmamda hep doğruları söyledim. Yine bildiğim doğruları söylemeye devam edeceğim. Partimizdeki bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu bir siyasi yarış, yarış sonrasında partimiz için çalışmaya devam edeceğim” dedi. 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli