Yine halkımızla iç içe olacağız”

 Yine halkımızla iç içe olacağız”

Yine halkımızla iç içe olacağız”

Basın toplantısı yaptılar

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can geçtiğimiz dönem başlatılan ve bu dönemde devam edecek olan halk gününde vatandaşlarla bir araya geldiler. Köksal ve Can gazetecilere yaptıkları açıklamalarda, milletin kararına saygı duyduklarını ve Kırıkkale halkı ile yine iç içe çalışacaklarını ifade ettiler.

HALK GÜNÜ DEVAM EDİYOR

AK Parti İl Binasında vatandaş buluşması öncesi Kırıkkale'de görev yapan ulusal ve yerel gazete temsilcileri ile bir araya gelen Köksal ve Can gündeme dair açıklamalar yaptılar.  Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde halk günün devam edeceğini belirten AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Bu dönemin ilk resmi halk günün yapıyoruz. Gecen dönemki uygulamayı bu dönemde sürdüreceğiz her Cuma yine geleceğiz bu gün bazen değişiyor. Vatandaşların dilek, istekleri dinleyeceğiz halk gününü önemli görüşüyoruz. İl teşkilatımız her gün bir il başkan yardımcısı burada bulunuyor sistem aynen devam edecek” diye konuştu.

KOALİSYON UNUTULMUŞTU

Yüksek Seçim Kurumlunun kesin sonuçları ilan ettiğini hatırlatan Köksal, Salı günü yemin var hükümet kurma çalışmaları başlayacak. Kırıkkale milletvekilleri olarak sonuç ne olursa olsun biz sonuna kadar vatandaşla iç içeyiz onların isteklerini karşılamak için hazırız. Ak partisiz bir hükümet görülmüyor. En çok oyu 1. Parti olan partimize ilk yetki partimize verilecek. Bizsiz hükümet düşünülemez Ak Parti koalisyonun mutlaka ortağı olacaktır 12 yıldır iktidardan dolayı koalisyon unutulmuştu tek parti iktidarı gibi başarılı olduğu söylenemez. Kırıkkale'de verilen destekleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ANKARA'YA YORMADIK

Köksal'ın konuşmasının ardından Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise, Seçimden önce ve 24. Dönemde de il başkanlığımızda halk günün yaptık. 4 yıl içerisinde Ankara'ya yormama gayretinde bulunduk bu ilgi gördü bu talep vatandaş istedi ve bu dönemde devam ediyor.  Vatandaşımız tek başına iktidarı vermedi 258 vekile bize en büyük grup biziz bütün partilerle bir araya gelerek koalisyon kurulmasını istedi.  Milletin bu kararına saygı duyuyoruz. AK Partisiz koalisyon düşünülemez partimiz çalışmalar yaptı. Vekillerle her kademe ile toplantı yapıldı yeminin ardından meclis başkanlığı için müracaat başlayacak. Koalisyon için netice alınacağını düşünüyoruz koalisyon olmasa biz her kademe ile seçime hazırız” ifadelerini kulandı.

KARARA SAYGI DUYUYORUZ

7 Haziran Seçimlerinde AK Parti'nin birinci parti olduğunu belirten İl Başkanı Mürsel Akçay , Vekillerimizle Kırıkkale halkını buluşturmaya devam ediyoruz 7 Haziran seçimlerini hep birlikte yaşadık Ak Parti 1. Parti oldu halkın verdiği bu karara saygı duyuyoruz. Bu karar saygı duyuyoruz birinci parti olan AK Parti koalisyonda olacak halkın dertleri ile sıkıntıları ile bir arada olacağız. İftarda sahurda hep birlikte olacağız herkesin sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz.  Koalisyon olmasa da biz yeni bir seçime hazırız” dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli