Anahtar Kelimeler: problemi bitiyor

Yol problemi bitiyor!

Yol problemi bitiyor!

Yol problemi bitiyor!

 

Nihayet yapılıyor

Sulakyurt ilçesinin girişindeki yol yapım çalışmaları bitme aşamasına geldi. Belediye Başkanı İsmail Bildik bugüne kadar çözülmeyen bir problemi daha çözdüklerini söyledi.

BİR SORUNU DAHA ÇÖZDÜK

Sulakyurt ilçesinin girişinde bulunan ve dar olması nedeniyle bir çok kazaya davetiye çıkaran yol için geçtiğimiz aylarda genişletme çalışması başlamıştı. Belediye Başkanı İsmail Bildik´in de büyük önem verdiği çalışma bitme aşamasına geldi. Yaklaşık 530 metre uzunluğunda ki 20 metre´ye kadar genişletilmesi hedeflenmişti.

ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİK

Konu hakkında bilgi veren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ?Biz göreve geldiğimizde bu yana ilçenin her türlü sorunlarını çözebilmek için yoğun gayret ve çaba gösteriyoruz. İlçenin girişinde bulunan dar yolu genişleterek buradan geçecek olan araçların daha iyi seyir halinde geçmelerini sağlayacağız.İlçenin girişinde yaşanan bu sorunu da yıllar sonra çözmüş olacağız.? dedi. Sözlerine devam eden Başkan Bildik, ?Belediye makamını işgal etmek yerine ilçede yapılan çalışmaları yerinde tespit ederek ilçenin ne gibi eksikleri var onları uygulamaya sokmaya çalışıyoruz. Hedefimiz çağdaş bir belediyecilik anlayışını getirmektir. Biz Sulakyurt´a hizmet için gece demeden gündüz demeden, yılmadan usanmadan hizmete devam edeceğiz.? dedi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı