Anahtar Kelimeler: Yollar kapanmayacak

Yollar kapanmayacak

Yollar kapanmayacak

Yollar kapanmayacak

Karayollarına ziyaret

Karayolları 4´üncü Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Kırıkkale Karayolları 4. Bölge Şube Şefliği´ni ziyaret etti. Burada personel ile bir araya gelen Karademir çalışmalar ve 2015-2016 yılı hazırlıkları hakkında bilgi aldı. Geçilmez yollarda çığır açtıklarını belirten Karademir, ?Yollar kapanırsa vatandaşlarımız için biz açarız? dedi.

ŞİDDETLİ BİR KIŞ YAŞAMADIK

4. Bölge Şube Şefliği dün Karayolları 4´üncü Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve Vali Ali Kolat´ı ağırladı. Burada personel ile bir araya gelen Kolat ve Kardemir daha sonra Valilik konferans salonunda ilçe belediye başkanları ve kaymakamlar ile bir araya geldi. Yapılan çalışmalar hakkında birifing alan Kolat, bu yıl havaların güzel gitmesinden dolayı şiddetli bir kış yaşamadıklarını söyledi. Karademir, Kırıkkale, Bolu, Düzce, Ankara ve Eskişehir ile Karabük ve Çankara yollarının bir bölümünü kapsayan toplam 4 bin kilometrelik yol ağının sorumluluklarında olduğunu söyledi. Söz konusu alanda kış hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Karademir, 1458 personel ve 302 araçla kar mücadelesi yapacaklarını söyledi.

79 YÜKLENİCİ PERSONEL

?Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü olarak Kırıkkale ili sınırlarında: 1 adet bakım şube şefliği, 3 adet bakımevi 13 adet kamyon, 3 adet greyder ve 4 adet yükleyici olmak üzere toplam 20 adet araç. 6 memur, 37 sanat sınıfı personel, 79 yüklenici personeli olmak üzere, toplam 122 personel ile 24 saat çalışma esasına göre, yol bakım onarım ve kar mücadelesi çalışmalarını yapmaktadır. kar ve buzla mücadele çalışmaları için 4.500 ton tuz, 7.000 m3 agrega temini yapılmıştır.?

KRİTİK KESİMLER BULUNUYOR

?4. Bölge Müdürlüğü olarak, meteorolojik verileri takip etmekle beraber, genel olarak 15 Kasım - 15 Mart dönemi, Karayollarında kar ve buzla mücadele dönemi olup, tüm hizmet birimleri 24 saat hizmet esasına bağlı vardiyalı çalışma şekline geçer. Bu program dâhilinde çalışmalar sürdürülür. Kırıkkale ili sınırlarında kar mücadelesi açısından kritik kesimler olan Kırıkkale - Kayseri yolunda, Hasandede - Keskin arası ile Kırıkkale - Samsun yolunda Büyük Yağlı Mevkii ve tüm yollar periyodik olarak kontrol altında tutulmaktadır. 41 adet Greyder, 50 adet Yükleyici olmak üzere toplam 302 adet araç, 76 adet Memur, 636 adet İşçi Personel ve 746 adet Yüklenici personel olmak üzere toplam 1458 adet personel ile sorumluluk ağı içerisinde yapım, bakım ve onarım hizmetlerini yürütmektedir. Kar ve Buzla Mücadele çalışmaları için 88.462 Ton Tuz ile 60.894 M3 Tuz Agregası temini yapılmıştır.?



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false