Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz”

 Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Teşekkür ziyareti…

7 Haziran genel seçimlerinin ardından Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Oğuz Kağan Köksal seçim çalışmaları kapsamında destek istemek için gittikleri esnaflara şimdi de teşekkür etmek için ziyaret ettiler. Akçay ve Köksal Cuma namazı sonrası esnaflara ve vatandaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

YOLA BİRLİKTE ÇIKTIK

7 Haziran seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında destek istemek için gittikleri esnaflara Cuma namazı sonrası teşekkür etmek için giden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Doğu caddesindeki esnafları ziyaret ettiler ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. 7 Haziran seçimlerinde ülke genelinde birinci parti olduklarını söyleyen Köksal, Kırıkkale'de de Türkiye ortalamasının yüzde 10 üzerinde bir başarı elde ettik. Ama HDP'nin barajı aşmasıyla hükümet kurmak için yeterli sayıda milletvekili çıkaramadık. İstişare çalışmalarımız sürüyor. Elbette uygun bir hükümet kurulacaktır. Çıkan sonuçta milletimizin iradesine saygılıyız. İnşallah güzel şeyler olur. Hayırlısı olsun' dedi.

YÖNETMEYE DEVAM EDECEK

AK Parti'nin Yeni Türkiye yoluna devam ettiğini ifade Eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Türkiye için ne gerekiyorsa dün olduğu gibi bu günde yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Akçay, ‘Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Seçimden sonraki gün Bismillah dedik ve çalışmalarımıza başladık. Teşkilatlarımız ve milletvekillerimizle birlikte yılmadan Yeni Türkiye yoluna devam edeceğiz. Başbakanımızın söylediği gibi seçimler AK Parti'siz bir Türkiye siyasetinin imkansızlığını ortaya koymuştur. Partimiz bu gün de yarında Türkiye siyasetini yönetmeye devam edecektir' dedi. 

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Kırıkkale merkezinde ilçelerinde ve hatta köylerinde büyük destek aldıklarını ancak istedikleri sonuca ulaşamadıklarını belirten Akçay, ‘Kırıkkale merkez olmak üzere oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. M,illetimizin güvenine layık olmaya çalışacağız. Halkımız bu seçimde hükümetimize ve bizlere bir mesaj, uyarı verdi. 7 Haziran 2015 seçimlerinde gerek sandığa giderek gerekse gitmeyerek demokratik bir duruş sergilediniz. Sandıktan çıkan halkımızın takdiridir, saygı duyuyorum' dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli