Anahtar Kelimeler: Yuva Mahallesi Mobese kuruluyor

Yuva Mahallesi´ne Mobese kuruluyor

Yuva Mahallesi´ne Mobese kuruluyor

Yuva Mahallesi´ne Mobese kuruluyor

 

Mahalleli dert yandı!

Üçüncüsü düzenlenen Valilik´teki halk günü toplantısında Yuva Mahallesi sakinleri hırsızlardan dert yandı.

MAHALLELİ DERT YANDI

Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz tarafından vatandaşların katılımı ile halk toplantısının 3. düzenlendi. Düzenlenen halk günü toplantısına kamu kurum ve kuruluş müdürleri başta olmak üzere vatandaşlarda katıldı vatandaşlar Vali Haktankaçmaz´a sorunları iletiler vatandaşlar toplantıda Yuva Mahallesi´nde yaşanan hırsızlıklarla ilgili sorunlarını dile getirdiler. Vali Haktankaçmaz ise Yuva Mahallesine Mobese kurulması için çalışmalar yapıldığını belirtti.

HALK GÜNÜ TOPLANTISI

Vali Haktankaçmaz, her ayın ilk günü düzenli olarak yapılan halkla buluşma toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep, şikayet ve önerilerini dinledi. Toplantıda bir konuşma yapan Vali M. İlker Haktankaçmaz,  Vatandaşlar ile olabildiği kadar bir arada olmaya çalıştıklarını belirtti Vali Haktankaçmaz, "Vatandaşla doğrudan bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sıkıntıları dinliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın taleplerini alıyoruz. Kamu görevlileri millete hizmet etmek için vardır? dedi.

VATANDAŞLAR DİNLENDİ

Vali Haktankaçmaz, ?Devlet olarak yaptığımız hizmetlerde aksama varsa, dışarıdan gören gözlerin değerlendirmesi anlamında kıymetli oluyor. Biz çok konuşmayacağız, sizleri daha çok dinlemek istiyoruz. Bunlardan hemen çözülecek husus varsa en hızlı şekilde çözüyoruz Herkes kendi konusunu not alıp çözüm buluyor" diye konuştu . Vali Haktankaçmaz´ın konuşmasının ardından vatandaşlar dinlendi. Vatandaşlar ise böyle bir toplantı düzenlenmesinden ve sorunlara çözüm bulunmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu