Anahtar Kelimeler: Yüzüne bakmadılar

Yüzüne bile bakmadılar

Yüzüne bile bakmadılar

Millet ekmeğinin derdindi…!

 

İşte düştüğü durumu bu resim gösteriyor!

 

Fotoğrafın dili olsa…!

 

Umurlarında bile değil…

 

Çok şey anlatıyor…

 

Kırıkkale Belediye Başkanı ve AKP’nin belediye başkan adayı Mehmet Saygılı’nın kendisini içine düşürdüğü durum bir fotoğraf karesine sığmış görünüyor.

 

DİKKAT ÇEKEN BİR KARE

Kırıkkale Belediye Başkanı ve AKP’nin belediye başkan adayı Mehmet Saygılı’nın kendisini içine düşürdüğü durum bir fotoğraf karesine sığmış görünüyor. Bu öyle bir kare ki, resmin dili olsa ancak bu kadar konuşur türünden. Kırdemir’i ziyaret eden Saygılı destek amaçlı yaptığı ziyarette konuşma yapıyor ancak şirket işçileri yüzüne bile bakmazken, kendisini dinlemiyor ve yemeğini yemeye devam ediyor. 

 

 

PROTESTO EDER GİBİ

Adeta “millet ekmeğinin derdinde” görüntüsü ile dikkat çeken fotoğraf karesine dikkatlice bakıldığında şehirden kopuk bir yaşam sergileyen Saygılı’yı işçiler sanki protesto ediyor ve tepki gösteriyor gibi. Bu tepki hem Saygılı’ya ve hem de mensubu olduğu iktidara yönelik işçi tepkisi gibi yansımış görünüyor kareye. Saygılı konuşma yaparken, işçilerin o’nu dinlemediği, yemeklerini yemeye devam ettikleri açıkça görülüyor. Yüzüne bile bakılmayan Saygılı’ya nezaket içeren bir tepki gösteren işçilerin bu görüntüsü dikkat çekici bulunuyor. 

 

 

MAHÇUP BİR GÖRÜNTÜ!

Fotoğraf karesinde sadece sağ taraftan bir işçi ile sol taraftan bir işçinin Saygılı’nın yüzüne baktığı geri kalanların ise kendisini hiç umursamadan yemeğine devam etmesi dikkat çekiyor. Bu arada Saygılı’nın da duruşu dikkat çekiyor. Normal şartlarda asla elini önde bağlamayan, genellikle yaygın bir şekilde gülen ve çoğunlukla ceketinin düğmeleri açık ve göbeği görünür şekilde duran Saygılı’nın kendisinde pek de görülmeyen masum, mahcup ve kibirden uzak görüntü vermeye çalışması da ayrıca dikkat çekiyor. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı