Anahtar Kelimeler: Zafer Milletindir

Zafer Milletindir

Zafer Milletindir

Zafer Milletindir

 

Millet demokraside buluştu

Cumhuriyet Meydanı´ndaki mitinge katılan Kırıkkaleli vatandaşlar, Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Dik dur, eğilme, Kırıkkale seninle", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları attı.

MİLLETİN DİRİLİŞİ

İstanbul´da düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ni meydana kurulan dev ekranda izleyen binlerce vatandaş, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen´in idamını istedi. Din görevlileri, Kur´an-ı Kerim okuyarak, dua etti. Tüm illerde olduğu gibi "Demokrasi ve Şehitler Mitingi? Kırıkkale cumhuriyet meydanında kurulan dev televizyonda izlendi.  Kırıkkale halkının yoğun ilgi gösterdiği mitinge Kırıkkale belediyesi ve sivil toplum kuruluşları da ikramda bulundu öğlen saatlerinde itibaren meydanı dolduran vatandaşlar geçe geç saatlere kadar meydanda nöbet tutmaya devam etti.

FETÖ´NUN İDAMINI İSTEDİLER

?Demokrasi ve Şehitler Mitingi? İstanbul yeni kapıda son bulmasının ardından Kırıkkale Cumhuriyet meydanında belediye mehteran takımı ile devam etti. Burada vatandaşlar Mehteran takımını dinleyerek FETÖ elebaşı Fetullah Gülen´in idamını istedi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çarşamba gününe kadar devam edeceğini açıklamasını ardından vatandaşlar 15 Temmuzdan bu tarafa tutulan ?demokrasi nöbeti? ilk günkü gibi devam edeceklerini ifade ettiler.

VATANDAŞLARI SELAMLADILAR

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Kırıkkale meydanında vatandaşlar Yeni Kapı´da düzenlenen mitingi canlı olarak izledi.  Mitingin sonunda Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile il protokolü vatandaşları selamladı.

İLK GÜNKÜ AŞKA NÖBETE DEVAM

Mitinge katılan vatandaşlar ilk günkü gibi meydanda olduklarını belirttiler. Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, ?FETÖ elebaşı Fetullah Gülen´in idamını istiyoruz. Bizler 15 Temmuzları bir daha asla yaşamak istemiyoruz. Ankara´da İstanbul´da birçok vatan evladı şehit oldu. Birçok insan tankların altına yatarak gazi oldu. Suçlular biran önce cezasını çeksin.  Bizler Kırıkkale halkı olarak meydanı olmaya devam edeceğiz? ifadelerini kulandılar.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false