Zaman kaybı yok, personel tecrübeli ve nazik, doktorlar ilgili

Zaman kaybı yok, personel tecrübeli ve nazik, doktorlar ilgili

Zaman kaybı yok, personel tecrübeli ve nazik, doktorlar ilgili

Vatandaş Yaşam´ı çok sevdi

Yaşam kalitesine ilgi yüksek

Yeni binasında hasta kabul etmeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´ne ilgi yüksek. Vatandaşlar Yaşam kalitesi ile sağlık hizmeti almaya büyük ilgi gösteriyor.

VATANDAŞIN TERCİH SEBEBİ

Geçtiğimiz hafta hasta kabul etmeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´ne vatandaşların ilgisi bir hayli yüksek. Kırıkkaleliler Yaşam kalitesi ile sağlık hizmeti almak için hastaneye ilgi gösteriyorlar. Haftaya yoğun bir şekilde başlayan hastane gösterilen ilgiden bir hayli memnun. Vatandaşlar, Yaşam Hastanesi´ni neden tercih ettikleri konusunda açıklamalarda bulunuyor, ?Yeni ve güzel bir hastane olmuş. Zaman kaybı yok, ilgi güzel, ulaşım imkanı kolay bu yüzden tercih ediyoruz? diyorlar.

SEKTÖRE YENİ SOLUK

Ayrıca, binanın ferah ortamı, personelin yakın ilgisi ve doktorların alakadar yapısı nedeniyle bir çok kişi Yaşam Hastanesi´ni tercih ettiğine işaret ederken, hastanenin Kırıkkale´ye hayırlı olmasını diliyorlar. Sağlık sektöründe Kırıkkale´ye yeni bir soluk olan Yaşam Hastanesi, vatandaşların zaman kaybını da ortadan kaldırıyor. Hekim kadrosunun güçlü olması, poliklinik sayısının fazlalığı ile Kırıkkalelilere rahat bir ortamda sağlık hizmeti sunuluyor.

?HEP BÖYLE SÜRSÜN?

Ulaşım imkanının da kolay olması hastanenin bir başka güzel özelliği. Hastanenin poliklinikleri ful çalışıyor. Acil Servis´de 24 saat hizmet veriyor. Polikliniklerin yanı sıra Acil Servis´in de tercih edilir bir durumda olduğu gözleniyor. Bu standardın hep böyle devam etmesini isteyen Kırıkkaleliler, ?Yaşam Hastanesi´ni gerçekten sevdik. İlgi, nezaket, ortam, personel ve doktorlar güzel. Hep böyle devam etsin. Tebrik ediyoruz? diyorlar.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı