Anahtar Kelimeler: düğüne geldi

Zara düğüne geldi

Zara düğüne geldi

GENİŞ KATILIM OLDU

 

Kırıkkale Belediye Meclis Başkan Vekili Çakır Yıldırım'ın oğlu Onur ve Yıldırım ailesinin gelinleri Esra Mersan Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Zara'da düğüne konuk olarak katılarak katılımcılara güzel bir akşam yaşattı.

GENİŞ KATILIM OLDU

Yoğun bir katılımının yaşadığı düğünde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Düğüne AFAD Başkanı Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, eski Kırıkkale Valisi Ali Kolat, çok sayıda siyasetçi, il müdürleri, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı genç çiftlerin nikahlarını kıydı.

Müzik ziyafeti

Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Zara'da düğüne konuk olarak katılarak katılımcılara güzel bir akşam yaşattı. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Çakır ailesini yalnız bırakmazken, davetliler sosyal mesafeye dikkat ederek  doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false