Anahtar Kelimeler: Zengin ailesinin günü

Zengin ailesinin acı günü

Zengin ailesinin acı günü

Zengin ailesinin acı günü

Selahattin Zengin toprağa verildi

Işıklar Beton´un işletme sahiplerinden Ekrem Zengin´in oğlu Ersin, Muharrem, Halil ve Battal Zengin´in ağabeyleri Selahattin Zengin 62 yaşında hayatını kaybetti. Ani ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzen merhum Zengin, Gürler Camii´nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Halifeli köyünde toprağa verildi.

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Kırıkkale´nin tanınmış iş adamları arasında yer alan, Işıklar Beton´un işletme sahiplerinden Ekrem (Perişan) Zengin´in oğlu, Ersin, Muharrem, Halil ve Battal Zengin´in ağabeyleri Selahattin Zengin hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk babası olan Zengin, vefatı ile sevenlerini derinden üzdü. Merhum Zengin, Gürler Camii´nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

GENİŞ KATILIM OLDU

Ağabey Selahattin Zengin´in cenaze törenine Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusuoy, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, sivil toplum kuruluşları, esnaflar, Zengin ailesinin eş, dost, akrabaları ile birlikte çok sayıda sevenleri katıldı. Merhum Zengin, İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası, Halifeli köyü aile mezarlığında dualar okunarak toprağa verildi. 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı