Anahtar Kelimeler: Zirve bizim oldu

Zirve bizim oldu

Zirve bizim oldu

Zirve bizim oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta yer alan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başpınar Stadı´nda ligde 14 puanla altıncı sırada bulunan Haymana Belediyespor´u konuk etti.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Taraftarın tıklım tıklım doldurduğu zorlu mücadeleyi Bahadır İleri, Mustafa Altuntaş ve Önder Demir hakem üçlüsü yönetti. Maçın dördüncü hakemi ise Harun Özkan oldu. Zor geçmesi beklenen mücadeleyi Şimşekler 1 ? 0 kazanarak şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu ortaya koydu. Kırıkkale Büyük Anadoluspor bu sonucun ardından puanını 31´e yükseltip liderliğini sürdürdü.

GÜZEL BİR MAÇ OLDU

Haftanın zorlu maçında seyircisi önünde Haymana Belediyespor´u konuk eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor maça fırtına gibi başladı. Baskılı bir oyunla maça başlayan Şimşekler 45 + 1 dakikada Orçun Selduman´ın şık golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla sona erdi.  İkinci yarıda kontrollü bir oyun ortaya koyan Kırıkkale Büyük Anadoluspor rakip kalede yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Mücadele Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un 1 ? 0 üstünlüğü ile sona erdi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli