Anahtar Kelimeler: Ziyaretlerde bulundular

Ziyaretlerde bulundular

Ziyaretlerde bulundular

Ziyaretlerde bulundular

Yarar son ziyaretlerini yapıyor

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, Pazar günü yapılacak olan yerel seçime yönelik son ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

NUTUK DAĞITTI

Yarar, Milletvekili Halil Öztürk´le birlikte okul ziyaretinde bulundu. Ziyarette Yarar, okul öğretmenleri ve personeline projeleri konusunda bilgi verdi. Çocukların büyük ilgisi ile karşılaşan Yarar, onlarla resim çektirdi. Yarar ziyaret konusunda açıklamada bulundu ve ?Milletvekilimiz Halil Öztürk ve Ülkü Ocakları İl Başkanımız Tolgahan Toraman ile birlikte Şehit Erdem Mut Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen arkadaşlarımıza projelerimizden bahsettik. Cumhuriyetimizin emanetçisi olan çocuklarımız için NUTUK dağıttık. Geleceğimizin Teminatı Nesiller İçin; Kırıkkale´ye Serdar Yarar? dedi.

ESNAF ZİYARETİ

Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Başkan adayı Yarar, çarşı esnafını ziyaret etti. Yarar, ziyaret konusunda bilgi verdi ve ?Adım adım Kırıkkale ama fersah fersah yeni yürek, yeni gönüldaş. 31 Mart´a giden yolda; coşkuyla, el ele MHP´yi kucaklayarak gidiyoruz. Kırıkkale´nin kaderi, çehresi değişecek, hemşerilerimizin yüzü gülecek diyoruz. Bu yüzden her geçen gün büyüyor ve destek görüyoruz? dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli