Anahtar Kelimeler: Ziyaretten renkli görüntüler

Ziyaretten renkli görüntüler

Ziyaretten renkli görüntüler

Ziyaretten renkli görüntüler

Dağdelen ziyareti anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Kırıkkale´yi ziyaret etmişti. Ziyaretten renkli görüntüler akıllarda kalırken, AK Parti İl Başkanı Nuh DAğdelen ziyareti değerlendirdi.

DAĞDELEN AÇIKLAMA YAPTI

Bakan Kaya, Kırıkkale´de bir dizi ziyaret, inceleme ve açılış gerçekleştirdi. Kendisine il protokolünün yanı sıra AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen eşlik etti. Dağdelen, Bakan Kaya´nın ziyaretini değerlendirdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Dağdelen, şunları söyledi: ?Aile Sosyal Politikalar Bakanımız sayın Fatma Betül Sayan Kaya hanımefendiyi Kırıkkale´mizde ve teşkilatımızda misafir ettik. Sayın Bakanımızın başkanlığında kültür merkezimizde öğretmenlerimiz ile bir araya geldikten sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün hizmet binasının açılışını yapıp akabinde sevgi evlerini ziyaret ettik.

TEŞEKÜR ETTİ

Şehitlerimizin ailelerinin oluşturduğu Vatan İçin Can Verenler derneği ile Türkiye Harp Mamulülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret ettik. Esnaf ziyaretlerinden sonra İl Değerlendirme Toplantısını icra ettik. Ziyaretlerimiz süresince ilgi ve sevgilerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Valimize, Milletvekillerimize ve tüm teşkilatımıza teşekkürlerimi sunarım.?



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu