Yatırıma Buraya Gelin

Yatırıma Buraya Gelin

 Yatırım Çağrısı

Sanayi ve Ticaret Komisyonu yetkilileri Kırıkkale Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Düzenlenen programda konuşan Vali Güner iş adamlarını Kırıkkale’ye yatırıma çağırdı.

Güç Birliği Heyeti Kurduk

Milletvekili Mahmut Mücahit Fındıklı başkanlığındaki heyeti Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde Vali Hakan Yusuf Güner ve diğer yetkililer karşıladı. Ziyarette konuşan Güner, “Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin Kırıkkale ilimize teşrif etmesinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Kırıkkale Valiliği olarak yöremizin gelişmesi ve sanayimizin geliştirilmesi anlamında ilimize katkılar sağlamaya çalışıyoruz. Genç bir il aynı zamanda sanayi ili olan Kırıkkale`nin kalkınması ve büyümesi anlamında Başbakan Yardımcımız ve milletvekillerimizin öncülüğünde Kırıkkale Güç Birliği Heyeti kurduk…”

Stratejik Önemi Var

Bu heyetimizde "Yatırım İçin Neden Kırıkkale ?" adı altında kitapçıklar, CD`ler ve broşürler hazırlıyoruz. Ben bir Vali olarak değil, bu şehrin bir hizmetkarı olarak tüm işadamlarımızı Kırıkkale ilimize yatırım yapmaya çağırıyorum." dedi. Ziyarette konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Milletvekili Mahmut Mücahit Fındıklı: “Kırıkkale ili 43 ili birbirine bağlayan kavşak noktası, ayrıca bir sanayi kenti olması sebebiyle stratejik önemi sahip bir kentimiz”

Plaket Verildi

“Biz de Kırıkkale iline ticaret ve sanayi anlamında yapılacak tüm yatırımları önemsiyor ve destekliyoruz" dedi. Düzenlenen yemeğin ardından Vali Güner`e OSBÜK tarafından sanayi ve ticarete vermiş olduğu destekten dolayı plaket takdim edildi. Haber Merkezi