Halk Eğitim Sergisi Açıldı
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Kimeski Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu’nda bayanlara yönelik olarak açtığı mefruşat kursu tamamlandı.
Sergiyi Gezdiler
Geçen hafta tamamlanan kursa katılan bayanların el ürünü yaptığı işler için sergi açıldı. Okulda açılan sergiye Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Karadağ, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Kara, Okul Müdürü Ahmet Koç, kurs hocası Ayla Baykal ve kursiyerler katıldı.
Önemli Olan Satmak
Serginin açılışını gerçekleştiren Karadağ, Kara ve Koç, daha sonra sergiyi gezdiler.Yapılan işler konusunda tek tek bilgi alan Karadağ, “Burada güzel bir emek var. Kursa katılan tüm bayanları tebrik ediyoruz. Ayla hocaya da başarılar diliyoruz. Önemli olan bu işleri yapmanın yanı sıra yapılan işleri satmaktır. Bunu da yapın” dedi.
Başarılı Geçti
Sergiyi gezen heyet, daha sonra bayanların kendi elleriyle yaptıkları yiyeceklerden tattılar. İki dönemdir okulda ve mahallede kurs çalışması yaptıklarını söyleyen kurs hocası Ayla Baykal, Geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de kursumuz çok başarılı geçti. Kursa katılan tüm bayanları tebrik ediyorum” dedi.
Beceri Kazanıyorlar
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Kara ise, İl genelinde bu ve benzeri çok sayıda kursumuz var. Bu kurslar sayesinde kimileri meslek ediniyor, kimileri de el becerilerini geliştiriyor. Burada çok güzel eserler ortaya konmuş. Tebrik ediyorum herkesi” dedi.