Tarih: 19.04.2016 21:43

21 Nisan´da başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Tanıtım günleri?

21-24 Nisan tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi´nde "Kırıkkale Tanıtım Günleri" düzenlenecek. Kurulacak standlarda Kırıkkale´nin tarihi, turizmi, kültürü, yatırım avantajları ve ekonomisi tanıtılacak.

TANITIM GÜNLERİNİN AMACI

Tanıtım günleri için hazırlıkların sürdüğünü açıklayan Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, tanıtım günlerinin amacının, Kırıkkale´nin tanıtılması, ekonomik ve ticari kapasitesinin artırılması, alternatif turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması, sanayi ve tarım ürünlerinin markalaşmalarının sağlanarak yeni pazarlara ulaşma imkânlarının artırılması, Kırıkkaleliler arasında tanışma ve dayanışma ruhunun geliştirilmesi ve ziyaretçilere gösterilmesi olduğunu açıkladı.

KIRIKKALE´NİN TANITILMASI

Kırıkkale  kültürü ve folkloru, Kırıkkale´nin alternatif turizm potansiyeli, Kırıkkale´nin doğal güzellikleri, Kırıkkale  el sanatları, Kırıkkale ´deki sanayi kuruluşlarının ürünleri, Kırıkkale dışındaki hemşeri işadamlarının çalışmaları, Genel olarak teknolojik gelişme, bilgi ve yenilikler ile ilgili ürünler, Et ve süt ürünleri, Organik tarım ürünleri, Doğal tarım ürünleri. Diğer taraftan kamu kurumlarının hizmetlerinin tanıtılması, Valilik ve bağlı kuruluşların hizmetleri, İl ve ilce belediyelerinin çalışmaları, Doğal güzellikleri, Sanayi ve tarımsal ürünler, Kamu kuruluşları (belediye, kaymakamlık vb.) hizmetleri. Kırıkkale STK´larının Tanıtılması, Ticaret ve sanayi odaları, Esnaf ve sanatkârlar odaları, İşadamları dernek ve birlikleri, Basın yayın kuruluşlarının mesleki dernek ve cemiyetleri.

DOĞAL TARIM ÜRÜNLERİ

Hedeflenen amaca ulaşmak için başarılı bir organizasyonun yapılması, Ankara genelinde  Kırıkkaleli tüm işadamlarının, bürokratların ve siyasetçilerin katılımının sağlanması, İl ve ilçe belediyeleri ve kaymakamlıkların etkili olarak katılımının sağlanması, İl müdürlüklerinin çalışmalarının tanıtım günlerine yansıtılması, Yerel ürünlerin kaliteli olmasına özen gösterilmesi. Açılış ve diğer etkinliklere üst düzey katılımın sağlanması, Etkinlik alanına yerleşmenin görsel ve işlevsel olarak planlanması, Etkinlik duyuruları ve reklamların uygun iletişim araçlarıyla eksiksiz yapılması, Etkinlik boyunca medya mensuplarının katılımının sağlanması ve medya merkezi kurulması. Kırıkkale tanıtım günlerine geniş katılımın sağlanması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —