Anahtar Kelimeler:

Belediye'de de Bayramlaşma Vardı

Belediye

Vekiller ve Belediye Başkanları Adeta Zirve Yaptı.

 

İl genelinde yapılan bayramlaşma törenlerinden en önemlisi Belediye Başkanlığında yapılan törende yaşandı. Bayramın 2. günü Belediye il binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programında, bürokratlar belediyede adeta bayram zirvesi yaptı.
Ak Parti Kırıkkale Milletvekillerini, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarını makamında kabul eden Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale’nin geleceğinin parlak olduğunu ifade etti. Korkmaz “Biz bu zamana kadar en iyi hizmetleri verdiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonrada verdiğimiz hizmete devam edeceğiz. El ele vererek Kırıkkale’nin sorunlarını beraber aşacağız” ifadelerini kullandı.
 
Belediye Başkanı Veli Korkmaz’dan sonra söz alan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, gündeme dair mesajlar verdi. Hz. Mevlana’nın “Dün dündü geçmişte kaldı. Bugün yeni bir gün. Dün gibi dünün sözleri de geçmişte kaldı” sözü ile başlayan Kıratlı, artık halka yeni müjdeler getireceklerini dile getirdi. Önceden vatandaşların “nerde o eski ramazanlar” ifadesini kullandığını belirten Kıratlı, 1994 yılından bu yana belediyelerde gerçekleştirilen ramazan etkinliklerinden dolayı bu sözlerin artık anlam ifade etmediğini söyledi. Kıratlı’dan sonra kısa bir konuşma yapan Milletvekili Özbayrak, tüm Kırıkkale halkının bayramını kutladı.


  • Perşembe 17 ° / 4.6 ° Güneşli
  • Cuma 19.1 ° / 5.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.4 ° / 5.8 ° false