Tarih: 23.01.2017 22:14

Çakıcı hastaneye kabul edilmedi!

Facebook Twitter Linked-in

İlginç uygulama!

Sağlık sorunları nedeniyle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne getirilen Alaattin Çakıcı bir saat sivil cezaevi nakil aracı içinde bekletildikten sonra geri götürüldü.

BOLU´DAN GELMİŞTİ

BOLU´da F Tipi Cezaevi´nde yatan Alaattin Çakıcı, sağlık sorunları nedeniyle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne getirildi. Yaklaşık 1 saat sivil cezaevi nakil aracı içinde bekletilen Çakıcı, hastanede hasta mahkum koğuşu olmadığı için tekrar Bolu´daki cezaevine geri götürüldü.

1 SAAT ARAÇTA BEKLEDİ

Bolu´da F Tipi Cezaevi´nde yatan Alaattin Çakıcı, saat 12.00 sıralarında polis ve Jandarmanın geniş güvenlik önlemleri altında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne getirildi. Hastaneye Çakıcı´nın çok sayıda yakını ve arkadaşları geldi. Yaklaşık 1 saat sivil cezaevi nakil aracında bekletilen Çakıcı, hastanede hasta mahkum koğuşu olmadığı için yatışı yapılamadı. Çakıcı geldiği cezaevi aracı ile Bolu´daki cezaevine götürülürken yakınları el sallayarak uğurladı.

Çakcı´nın cezaevine götürülmesinin ardından avukatları gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Çakıcı´nın avukatı konuyla ilgili açıklamada bulundu ve ?Alaattin Bey bugün Bolu´dan geldi. Ancak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde hasta koğuşu olmadığı için hastane kabul edemedi. Burada bir koordinasyonsuzluk var. Tabii bakanlık buraya yazı yazarken yazışmaların daha önce yapılması gerekiyordu. Alaattin bey şimdi tekrar Bolu´ya F tipi cezaevine geri dönüyor. Çeşitli rahatsızlığı var? şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —