Tarih: 05.02.2019 16:32

Partide ihraçlık dosya yok!

Facebook Twitter Linked-in

Öztürk açıklama yaptı

MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Samsun Milletvekili Erhan Usta´nın uyarılmasına rağmen Cumhur İttifakı´nın ruhuna aykırı hareket ettiği için ihraç edildiğini söyledi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Samsun Milletvekili Erhan Usta´nın uyarılmasına rağmen Cumhur İttifakı´nın ruhuna aykırı hareket ettiği için ihraç edildiğini söyledi. Öztürk, "Usta´dan hariç bugüne kadar ittifakı zedeleyecek bir beyana şu an için rastlamış değiliz. Bugün itibarıyla MHP´de ihraçlık bir dosya bulunmuyor" dedi. MHP´li Halil Öztürk, partisinin Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda soruları cevaplayan Öztürk, Samsun Milletvekili Erhan Usta´nın uyarılmasına rağmen Cumhur İttifakı´nın ruhuna aykırı hareket etmeye devam ettiği gerekçesiyle MHP´den ihraç edildiğini söyledi.

İTTİFAK AÇIKLAMASI

Halil Öztürk, Cumhur İttifakı´nın yapılan açıklamalar ile yıkılacak bir ittifak olmadığını belirterek, "Biz MHP olarak Sayın Cumhurbaşkanını seçmek için 24 Haziran´da olağanüstü bir çaba sergiledik. Teşkilatlarımızla, bütün Ülkücü arkadaşlarımızla hep beraber biz buna bağlıyız. Bu ittifak seçimden seçime kurulmuş bir ittifak değil. MHP olarak Cumhur İttifakı´na uyuyoruz. MHP´nin tepeden tırnağa tüm teşkilatları, Cumhur İttifakı ruhuna bağlı kaldığı için şu an için Erhan Usta´dan başka ittifaka zarar gelecek bir açıklamaya denk gelmedik. Usta´dan hariç bugüne kadar ittifakı zedeleyecek bir beyana şu an için rastlamış değiliz. Bugün itibarıyla MHP´de ihraçlık bir dosya bulunmuyor" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —