Tarih: 27.07.2016 01:57

?Şampiyon olacak kadro kuruyoruz?

Facebook Twitter Linked-in

Battal Hoca´dan ilk açıklama

Kırıkkalespor´a kayyum´un atanmasından sonra sportif direktörlüğe getirilen Battal Sarıca Öğretmenevinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarıca, İç transferde 9 futbolcuyla dış transferde ise 10 futbolcuyla anlaştıklarını söyledi.

BASINA BİLGİ VERİLDİ

Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya basın mensupları katıldı. Sarıca yaptığı açıklamasında ? 2016-2017 futbol sezonunda 3. lig 2. grupta yer alan takımımız Türk metal Kırıkkalespor´a kayyum´un atanmasından sonra tarafıma sunulan sportif direktör teklifinin sorumluluğu içerisindeyim. İlk önce teknik direktör olarak pro lisansa sahip takımı balda şampiyon yaparak profösyonel lige taşıyan Erkin Şimşir´le anlaştık. Yardımcılıklarına Ali Duru Nesil ve Kaleci antrenörü olarak Mustafa Güven ile anlaştık.´´diye konuştu.

3 OYUNCU DAHA ALACAĞIZ

Sarıca transferler hakkında da bilgi verirken iç transferde 9 isimle anlaştıklarını belirtti. Sarıca, Uğur Kütük, Serdar Kılıç, Engin Akbaş, Adem Ercan, M. Ali Kızılkaya, Veysi Durmaz, Yasin Kapucu, Mehmet Kahveci, Ömer Sunar anlaştıklarını belirtti. Dış transferde ise Adliyespor´dan İsmail Sevindi, Adiyespor´dan Erhan Kuşkapıncı, Ankara Demirspor´dan Cihan Bal, Erbakspor´dan Erdi Korkmaz, İstanbulspor´dan Selahattin Özcan, Kocaeli Birlik´ten Erhan Şimşek, İskenderun Körfez´den Göktuğ Uzunoğlu, Konya Selçuklu´dan Celal Hanealp, Hacettepe´den Ferhat Güçlü, Çarşambaspor´dan Aslan Mert ile anlaşıldığını belirtildi. Sarıca, ayrıca 3 oyuncu daha alacaklarını söylerken, Utku İnce, Emre Avcı ile görüştüklerini söylerken, Etimesgut´un bu oyuncuları kiralık vermeye çalıştığını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —