Anahtar Kelimeler: Seçim toplantısı düzenlendi

Seçim toplantısı düzenlendi

Seçim toplantısı düzenlendi

Seçim toplantısı düzenlendi

Neler yapılacağı konuşuldu

Sağlık İl Müdürlüğü 1 Kasım seçimlerinde hasta olan ve sandığa gidemeyen hastalara büyük kolaylık sağlayacak.

ÖN GÖRÜŞME YAPILDI

Oy kullanmayacak durumdaki hastalara gereken kolaylık gösterilecek. Bu çerçevede İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ile toplantı düzenledi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun başkanlığında, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve Kamu Hastaneler Birliği İdari Başkanı Fatih Özkan´ın katılımlarıyla yapıldı.

25 PERSONEL ve 6 ARAÇ

Yapılan koordinasyon toplantısında alınan kararlar gereği; 28.10.2015 tarihi Saat:13:00 itibariyle başlayan idari izin ve resmi izinlerle tatil süresinin 4,5 güne çıkması sebebiyle sağlık hizmetlerinin sunumunda herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi için gereken önlemlerin alınması ve sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmeti alan ve hareket etmekte zorlanan vatandaşların, oy kullanmalarında sağlıklı diğer vatandaşlarımızla eşdeğer olabilmeleri amacıyla 01 Kasım 2015 günü sabah saat 08:00´den akşam saat 17:00´e kadar Halk Sağlığı Müdürlüğü, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Biriminde (Kaletepe Mahallesinde) çalışacak olan personel sayısı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin katkılarıyla arttırılarak seçim günü 25 personel ve 6 araç ile hizmet vereceklerdir. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız 444 38 33 numaralı telefonu arayıp il plaka kodu 71 tuşlandıktan sonra taleplerini iletmeleri gerekmektedir.

SAĞLIK PROBLEMİ OLANLAR

İl Sağlık Müdürü Mustafa Uzun, ?Sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmetleri alan ve hareket etmekte zorlanan vatandaşların oy kullanmaları da sağlıklı diğer vatandaşlarımızla eşdeğer olmaları açısından çok önemli bir uygulamadır.?dedi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu