Anahtar Kelimeler: Mayıs açıklaması

1 Mayıs açıklaması

1 Mayıs açıklaması

AÇIKLAMADA BULUNDU

 

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Makas, “Bugün, emeğin ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırladığımız 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Makas, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm dünyada emekçilerin haklarının ve emeğin kıymetinin kutlandığı özel bir gündür. Ülkemizin kalkınmasında ve refahında emeği geçen tüm işçi ve emekçilerimize minnettarım. Çalışmalarınızla, alın terinizle bu ülkeyi inşa ettiniz ve bizleri bugünlere taşıdınız. Devletimiz, her zaman emekçinin ve üretenin yanında olmuştur.

 

GÜÇLÜ TÜRKİYE İDEALİ

Emekçilerimizin haklarının korunması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için birçok adım atılmıştır. Emekçilerimizin refahı ve mutluluğu bizim için her şeyden önemlidir. Onların haklarını korumak ve daha iyi bir gelecek inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler içinde, büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emekleriyle katkı sağlayan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, bereketli bir ömür diliyorum.”



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli