Anahtar Kelimeler: . plaket

50. yıla plaket

50. yıla plaket

Kırıkkale Barosu Avukatlık mesleğinde 40 ve 50.kıdem yılını tamamlayan meslektaşları için plaket töreni düzenledi. Plaket törenine Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.R.Emin Sağkan’da katıldı.

PLAKET VERİLDİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç SAĞKAN, Kırıkkale Barosu tarafından meslek hayatında 40 ve 60. Yılını dolduran Avukatların plaket törenine katıldı. Kırıkkale barosunda gerçekleştiren plaket töreninde Av. Namık ERKANLI, Av. Nail COŞKUN, Av. Cafer ŞAHİN, Av. Ümit Nuri KOCABALLI, Av. Hacı Osman AYDOĞAN ve Av. Ayhan CANDAN’a meslekte 50.yılını doldurmaları nedeniyle plaket verildi. Programın açılış konuşmasını yapan Kırıkkale Barosu Başkanı Mutlu Korkmaz, Demokratik toplumun temel direği adalet; adalete erişimin güvencesi avukattır. Avukat yalnızca müvekkilinin değil, savunma hakkının temsilcisi ve hak savunucusudur. Avukat olmadan adil yargılanma olmaz. Adil yargılanma olmadan, toplumsal barış ve güven tesis edilemez, hukukun üstünlüğü korunamaz. Savunma hakkının güvencesi olarak biz avukatlar, hukuk devletinin hayata geçirilmesinin yegane temsilcileriyiz.”dedi.

 

TEBRİK ETTİLER

Korkmaz, “Bu kapsamda; adalet uğruna mesleğe yıllarını vermiş olan ve hukuk mücadelesini hiçbir zaman bırakmayan, baromuzun bugünlere gelmesinde çok büyük emekleri geçmiş, genç meslektaşlarıma ışık, mesleğimize rehber olan, bugün plaketlerini alacak üstatlarımıza, şahsım ve baromuz adına teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum.” İfadelerinde bulundu. Baro Başkanı Kormaz’ın açılış konuşmasının ardından plaketler sahibini buldu. Kırıkkale’ye plaket töreni için gelen Türkiye Baralar Birliği Başkanı Sağkan, programın sona ermesinin ardından Kırıkkale Baro Başkanı Av. Mutlu KORKMAZ ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Av. Ahmet ÖNAL, Adalet Komisyonu Başkan V. Özgür YALÇIN, Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İsmail SEZGİN, Kırıkkale İdare Mahkemesi Başkanı Erkan CEYLAN, Kırıkkale Vergi Mahkemesi Başkanı Ömer ŞAHİN’ i de ziyaret etti.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli