Anahtar Kelimeler: Akyön ziyaret

Akyön ziyaret etti

Akyön ziyaret etti

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşesi Bahattin Akyön, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesini ziyaret etti.

İLÇEYE ZİYARET
Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşesi Bahattin Akyön, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesini ziyaret ederek bölgenin tarihi ve kültürel değerlerine dikkat çekti. Akyön, ziyaretinde ilçenin çeşitli alanlarda ilerleme kaydedeceğine olan inancını ifade etti. Akyön, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik ve Kaymakam İbrahim Ergin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, ilçenin kültür, sanat, turizm, ekonomi ve spor alanlarında büyük başarılar elde edeceğini vurguladı. Akyön, "Yiğitler diyarı, Osmanlı otağı, tarihten günümüze kadar gelen özümüzün diyarı olan Karakeçili'nin, değerli Belediye Başkanımız Hüseyin Özçelik ve Kaymakamımız İbrahim Ergin ile birlikte zirveye taşınacağına yürekten inanıyorum," dedi.

FESTİVAL HAZIRLIĞI
Ziyaret sırasında Karakeçili'nin tarihi ve kültürel mirası hakkında bilgi veren Akyön, şehir esnafıyla da bir araya geldi. Özellikle 30. Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali hazırlıklarıyla ilgili Kaymakam Ergin ile yaptıkları görüşmelerden memnuniyet duyduğunu belirtti. Akyön, Karakeçili’nin köklü geçmişiyle gurur duyduklarını ve ilçenin kültürel ve tarihi değerlerinin korunması ile tanıtılması konusunda her zaman destek olacaklarını ifade etti. Ziyaret, bölge halkı ve esnaf tarafından büyük ilgi ve memnuniyetle karşılandı.
 



  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 25.3 ° / 17.8 ° Güneşli