Anahtar Kelimeler: Anneler tırmanış

Anneler için tırmanış

Anneler için tırmanış

Kırıkkale Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Spor Kulübü, Anneler Günü münasebetiyle Bahşılı Topal Dede'ye bir doğa yürüyüşü düzenledi. 75 doğaseverin katıldığı programa yoğun ilgi gösterildi.

TIRMANIŞ YAPTILAR

Bahşılı'dan Topal Dede'ye kadar uzanan yürüyüş parkurunda doğaseverler temiz havanın ve muhteşem manzaranın tadını çıkardı. Yürüyüşün ardından katılımcılar, Topal Dede'de kahvaltı yaparak keyifli bir gün geçirdiler. Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Spor Kulübü kurucularından ve aynı zamanda bir anne olan Derya Dim, programla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Anneler, gelecek nesilleri yetiştiren ve geleceğe şekil veren mimarlardır. Kulüp olarak onları doğada bir nebze olsun rahatlatmak istedik.

 

ANNELER GÜNÜ İÇİN

Bu güzel günde doğada buluşarak birlikte keyifli vakit geçirmekten büyük mutluluk duyduk. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor ve tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyoruz." Etkinliğe 75 doğasever katıldı. Katılımcılar arasında her yaştan anneler ve çocuklar yer aldı. Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Spor Kulübü'nün düzenlediği bu etkinlik, annelerin doğayla iç içe olmalarını ve stres atmalarını sağladı. Ayrıca, farklı yaş gruplarından annelerin bir araya gelerek kaynaşmasına da imkan tanıdı.



  • Cumartesi 30.7 ° / 18 ° Güneşli
  • Pazar 32.9 ° / 19.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.9 ° / 22.2 ° Güneşli