Anahtar Kelimeler:

İŞÇİ PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

İŞÇİ PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

 TSK KURUM OLARAK HEDEF ALINMIŞTIR

Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ’un terör örgütü yöneticisi olmak iddiasıyla tutuklanması Türk ordusuna yönelik kurumsal bir saldırıdır. Türk ordusu KURUMSAL OLARAK terörist ilan edilmiştir. 

Türk Ordusuna ABD’nin Saldırısıdır

         Bu gelişme hukuki bir süreç değildir. Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy, Kafes, Amirallere Suikast ve en son İnternet Andıcı başlıkları altında yürütülen saldırılar bir Amerikan operasyonudur. Bu operasyon Tayyip – Gül iktidarı ve Fethullahçı Gladyo aracılığı ile yürütülmektedir.

Büyük tehditlerle karşı karşıya olan, bölünmesinin müzakere edildiği bir ülkenin ordusuna bu düzeyde saldırılması, tertiplere girişilmesi ancak ihanetle açıklanabilir. İhanet iktidar mevzilerine yerleşmiştir. Amaç Türk Ordusunun vatan savunması iradesini bozmaktır. İktidarın hedefi, Amerikan planları doğrultusunda Milli Ordumuzu tasfiye etmektir.

Yargı değil savaş

4 yıldır yaşananları “yargı çözer” diyerek seyredenler, meclisteki muhalefet partileri, Türk Silahlı Kuvvetleri yetkilileri, aydınlar geldiğimiz bu noktanın sorumlularıdır. Bu bir yargılama değildir. Bu bir saldırıdır ve bu saldırının merkezini tespit edip bu merkeze karşı cepheden mücadele etmek gerekmektedir.

Bu saldırıya karşı sessiz kalınamaz

Bugün büyük tehditlerle karşı karşıyayız. Bölgemiz ve dünya ,savaşlara doğru gitmektedir. Bir milletin bu koşullarda ayaklar altında kalmamanın en büyük teminatı ordusudur. Bütün milletimizi ordumuza sahip çıkmaya ve bu tertibe karşı ayağa kalkmaya çağırıyoruz.

  İşçi Partisi Kırıkkale İl Başkanı

Av. Sami Pehlivanlı



  • Perşembe 19.2 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cuma 19.9 ° / 6.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.8 ° / 6.6 ° Güneşli