Anahtar Kelimeler:

Görev Şehidi Polis Toprağa Verildi

Görev Şehidi Polis Toprağa Verildi

 Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik denetleme şube müdürlüğünde görev yapan  trafik polis memuru olan  Mustafa Demirtaş için bir tören düzenlendi.

Tören Yapıldı

Cuma günü kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitiren polis memuru Mustafa Demirtaş (53) için iki ayrı cenaze töreni gerçekleştirildi. Demirtaş için önce Emniyet önünde, daha sonra ise Nokta Camii’nde tören yapıldı. Buradaki törenlere Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Kırıkkale Belediye Başkan Vekili Halil Danacı, polis memurları, vatandaşlar ve polisimizin yakınları katıldı.

Büyük Üzüntü

Şehit trafik polisi Mustafa Demirtaş  için dua okundu. Burada bir konuşma yapan Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, “Bugün burada Kırıkkale il emniyet müdürlüğü camiası olarak bir hafta içerisinde ikinci büyük acıyı yaşıyoruz. Çok genç yaşta Kadir Düzgün’ü kaybettik. Acımızı içimizde derinden yaşarken geçtiğimiz Cuma günü elim bir kaza sonucu trafik polisimiz olan Mustafa Demirtaş’ı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Bizler kendi canımızdan ve üzüntümüzden çok aziz milletimiz ve halkımızı düşüneceğimize söz vermiştik ve bu uğurda  binlerce şehit vermiş  şerefli bir mesleğin mensuplarıyız” dedi.

Toprağa Verildi

Kartal, “Trafik polis memuru çok zor hava şartlar altında meydana gelen zincirleme trafik kazası yapmış araçlardaki vatandaşlarımıza yardım etmek için çalışırken elim bir kaza sonucu şehit olmuştur” diye konuştu. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’de yaptığı kısa konuşmada, “Biz devlet olarak her zaman halkının hizmetindeyiz. Bu zor geçen kış şartları altında görevini en iyi bir şekilde temsil ederken elim bir trafik kazası sonucu şehit olan Mustafa Demirtaş’a ve ailesine rahmet ve başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun” dedi. Şehit polisin naaşı namazdan sonra şehitlikte toprağa verildi. 



  • Cumartesi 30.7 ° / 18 ° Güneşli
  • Pazar 32.9 ° / 19.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.9 ° / 22.2 ° Güneşli