Anahtar Kelimeler:

Kaldırımlar Güzel Oldu..

Kaldırımlar Güzel Oldu..

 Şimdi Oldu İşte!

Kırıkkale Belediyesi ekipleri, Menderes Caddesi, Barbaros Hayrettin Bulvarı, Çarşamba Pazarı Kavşağı ve Doğu Caddesi üzerinde çalışmayı sürdürüyor…

Güzel Bir Çalışma

Çalışma yapılan bu yerlerdeki kaldırımlar da kendini göstermeye başladı. Adı geçen bölgelerdeki kaldırım taşları tamamen yenileniyor. Barbaros Hayrettin Caddesi ve Doğu Caddesi üzerindeki çalışma devam ederken, çalışmaların tamamlandığı yerler şehre yakışır hale geldi. Kaldırımlar andezit taşı ile kaplanıyor. Kaldırım çalışması bitince asfalt da yenilenecek. Bütün çalışmaların Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacağı öğrenildi. 

Vatandaştan Teşekkür

Esnaflar ve vatandaşlar bu uygulamadan oldukça memnun. Çalışma içinde ışıklandırma da bulunuyor. Çalışmanın yürütüldüğü yerler Atatürk Bulvarı gibi ışıklandırılacak. Böylece daha şık bir görüntü oluşacak. Bu bölgelerdeki kavşaklarda da yeni düzenlemeler olacak. Esnaflar ve vatandaşlar, “Belediyeye teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir çalışma uygulanıyor. Şehrin bu bölgeleri şimdi çok daha iyi bir görüntüye kavuştu” diyorlar. 



  • Cuma 18.1 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.5 ° / 9.2 ° Güneşli
  • Pazar 18.4 ° / 9.5 ° false