Tarih: 28.04.2013 23:00

Çocuk Şenliğine Katıldı

Facebook Twitter Linked-in

 Uçurtma Uçurdu

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Balışeyh ilçesi Beyobası köyünde Çocuk ve Uçurtma Şenliği düzenlendi.

Şenlik Düzenlendi

Düzenlenen Şenliğe Vali Ali Kolat, Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ve davetliler katıldı. Şenliğe Kız Yurdu, Çocuk Yuvası ile Çocuk Evlerinde kalan 110 çocuk katılarak gönüllerince eğlendiler. Çocuklar kendi aralarında çuval yarışması, sek sek, birdir bir, oyunları ile basket ve voleybol karşılaşmaları yaptılar.

Vali Uçurtma Uçurdu

Vali Kolat, çocuklara çikolata dağıttı. Onlarla sohbet ederek sevinçlerini paylaştı. Oyunların başlama startını veren Vali Kolat, unutulmaya başlayan çocuk oyunlarının önemli olduğunu bunların yaşatılarak gelecek nesillere bırakılması gerektiğini söyledi. Vali Kolat ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan mangalları çocuklara dağıtarak birlikte yemek yediler. Daha sonra Vali Kolat, Şenliğe katılan çocuklarla birlikte Beyobası köyü Leylek Tepesi mevkiinde uçurtma uçurdu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —