İşte Muhtemel İsimler

İşte Muhtemel İsimler

AK Parti’nin ilçe ve belde belediye başkan adaylarını belirlemek için Ankara’da toplantı yapıldı.

Karar Genel Merkezin
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay başkanlığındaki toplantıya AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kaan Köksal, Ramazan Can, İl Başkanı Mehmet Demir katıldı. Toplantıda 8 ilçe ve 2 beldenin ele alındığı öğrenildi. İl Başkanı Mehmet Demir, ilçe ve belde belediye başkanlarını belirlemeye yönelik çalışmaları tamamladıklarını ve gerekli raporları genel merkeze sunduklarını söyledi. Demir, “Başkan adaylarını genel merkez belirleyecek” dedi.

Söylentilere Açıklama
Başkan adaylarının birkaç gün içinde açıklanabileceği konuşuluyor. Toplantıda önce mevcut başkanların durumu ele alındı. Aday adaylarının durumunu da görüşüldü. Temayül yoklamaları, anket sonuçları ele alınarak bir değerlendirme yapıldı. İl Başkanı Mehmet Demir, şu anda belirlenmiş isimler olmadığını, kendi ağzından duyulmadık açıklamaların tamamen dedikodu olacağına işaret etti.

Kesin Olmayan İsimler
Bu arada dışarıya sızan bilgilere göre, bazı ilçelerin kesin olmamakla beraber adaylarının şunlar olduğu öne sürüldü: Yahşihan Ahmet Sungur, Bahşılı İbrahim Uyar, Balışeyh Ali Dedelioğlu, Sulakyurt Ali Şahin, Çelebi Süleyman Uluyol, Karakeçili Hüseyin Özçelik. Keskin ve Delice henüz belli değil. Karakeçili hariç, diğer yerlerde mevcut başkanlar aday gösterildi.

Keskin`de Durum
Keskin için Dede Yıldırım ve Bülent Altınışık isimleri geçiyor. Altınışık isminin daha ağır bastığı ileri sürülüyor. Hacılar beldesi için de mevcut başkan Memduh Bağrıaçık ismi daha ağır basıyor gibi görünüyor. Diğer yerler için henüz bir gelişme yok. Önümüzdeki günlerde tüm ilçe ve beldelerin belirlenmesi bekleniyor. Bu arada, Bahşılı`da mevcut başkan Halil İbrahim Bişkin`in aday gösterilmeyecek olması ilçede sevinçle karşılandı.