Anahtar Kelimeler:

Pekdoğan Memurlar Derneği`ni Ziyaret Etti

Pekdoğan Memurlar Derneği`ni Ziyaret Etti

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Memurlar Derneğini ziyaret etti. Karşılıklı bilgi alışverişi şeklinde geçen ziyarette konuşan MHP Adayı Pekdoğan, “Yoğun bir seçim süreci yaşıyoruz" dedi.


Yoğun İlgi Var
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan beraberinde bir grup partiliyle birlikte Memurlar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Ayhan Sidar ile bir süre görüşen Pekdoğan, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette MHP bayrağını tekrar Kırıkkale Belediyesi’nde dalgalandıracaklarını ifade eden Pekdoğan, hem parti de hem de seçim bürosunda yoğun bir çalışma sürecinin yaşandığını dile getirdi.

Sidar Başarılar Diledi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memurlar Derneği Başkanı Ayhan Sidar ise yaptığı konuşmasında, “Kırıkkale’nin ilk ve tek memur derneği olan Kırıkkale Memurlar Derneği kurulduğu 2007 yılından itibaren üye veya üye olmayan memurlara yaptığı hizmetler ve sosyal etkinliklerle memurların Kırıkkale halkının gönlünde taht kurduğunu” kaydetti. Sidar seçim çalışmalarında Pekdoğan’a başarılar diledi.
 



  • Cumartesi 30.7 ° / 18 ° Güneşli
  • Pazar 32.9 ° / 19.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.9 ° / 22.2 ° Güneşli