Tarih: 20.06.2014 03:08

İlk toplantı Yozgat'ta

Facebook Twitter Linked-in

 Seçim bürosu açılacak!

 

Partiler bir araya gelecek 

Cumhurbaşkanlığı seçimi için muhalefetin çatı adayı olarak belirlenen Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim kampanyası belli oldu.

İl başkanları buluşacak

Cumhurbaşkanlığı seçiminde MHP ve CHP başta olmak üzere muhalefetin çatı adayı olarak belirlenen Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim çalışması erken başlıyor. İhsanoğlu için nasıl bir çalışma programı hazırlandığı ve seçim sürecinde neler yapılacağı konusunda bilgiler gelmeye başladı. MHP ve CHP kaynakları İhsanoğlu için yoğun bir çalışma dönemi içine gireceklerini söylüyorlar. Önümüzdeki günlerde MHP ve CHP’nin Kırıkkale yöneticileri bir araya gelerek belirlenen çalışma programı üzerinde konuşacaklar.

Partiler destek verecek

İhsanoğlu için MHP ve CHP başta olmak üzere tüm muhalefet partilerinin bir araya gelerek bir çalışma yapacakları belirtiliyor. Partiler İhsanoğlu için ortak bir seçim bürosu açacaklar. Partilerin İhsanoğlu’na lojistik destek sağlayacakları bildiriliyor. İhsanoğlu’nun bazı illerde miting yapması planlanıyor. Ancak Ramazan nedeniyle daha çok iftar buluşmaları şeklinde toplantılar yapılacağı, her gün birkaç ilde iftarın yanı sıra gündüz ve akşam toplantılarının olacağı, en önemlisi de tüm STK’ların katılacağı istişare toplantıları yapılacağı ifade ediliyor.

İlk toplantı Yozgat’ta

Kırıkkale’ye de gelmesi beklenen İhsanoğlu’nun özellikle MHP’nin ve CHP’nin güçlü olduğu bölgelere de gideceği, Yozgatlı olduğu için İç Anadolu’ya büyük önem vereceği kaydediliyor. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ilk toplantısını da memleketi Yozgat’ta yapacağı vurgulanıyor. Bu arada, İhsanoğlu’nun seçim kampanyasında MHP ve CHP seçim otobüslerini kullanacağı, illerde de seçim araçları hazırlanacağı ve araçların İhsanoğlu’nun resimleri ile giydirileceği kaydediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —