Anahtar Kelimeler:

Devlet fakirin sofrasında

Devlet fakirin sofrasında

 İki isim ziyaretlerde bulundu

        

Ramazan ayının mübarek günlerinde, paylaşmayı kendilerine vizyon edinen yöneticiler fakirin sofrasına oturuyor ve onları mutlu ediyor. Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ailece iftarlara katılıyor. 

Ziyaretler yapılıyor

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, fakirin sofrasında oturuyor ve onları sevindirmeye devam ediyor. Yardıma muhtaç aileleri tespit eden Kırıkkale’nin yöneticileri, özellikle kendileri ve aileleri ile birlikte ziyaretlere katılarak, muhtaç ailelerin yüzlerini güldürüyorlar. Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve eşi, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, eşi ve çocuğu ile birlikte bu ziyaretlere katılıyor. 

Vatandaşın yanındayız

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ailelerin çocukları ile vakit geçiriyor ve onlara çeşitli hediyeler veriyor. Saygılı konu hakkında yaptığı açıklamada, bu tür etkinlikleri hep oluşturmak istediklerini ve imkanlar nezdinde vatandaşın yanında olduklarını ifade etti. Kırıkkale Valisi Ali Kolat ise yapılan ziyaret ve yardımların devam edeceğini ifade etti.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli