Anahtar Kelimeler:

Bayram hazırlıkları tamam

Bayram hazırlıkları tamam

 Belediye hazırlıkları anlattı

Kırıkkale Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerde Ramazan Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşların bayramı rahat ve huzurlu bir ortamda geçirmesi amacıyla gereken tedbirler önceden alındı.

İlaçlama devam edecekler

Belediye’den bayram hazırlıkları konusunda şu bilgiler verildi: “Vatandaşların bayram öncesi ve bayram günlerinde kabir ziyaretlerine öncelik verecek olması nedeniyle Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Şehitlik, Yenimahalle, Yuva ve Kırıkköyü mezarlarında bakım çalışmaları tamamlanmış ve ilaçlama ekipleri de belli periyotlarla mezarlıklarda ilaçlama çalışmalarına devam edecekler. Mezarlıklara gitmek isteyen vatandaşlar için arife gününe denk gelen Pazar günü Cumhuriyet Meydanından mezarlıklara ücretsiz otobüs kaldırılacak. İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler de olası sıkıntılar öncesinde gerekli çalışmaları hemen yapabilecek şekilde hazır bekletiliyor.

Düzeni sağlayacaklar

Temizlik Müdürlüğü tarafından çöp toplama işlemleri aynı şekilde devam edecek ve ilaçlama çalışmaları da tüm mahallelere yayılacak. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler pazar yerlerinde ve seyyar kurulan bölgelerde çalışmalarını devam ettirecek olup gelişi güzel tezgah açılmasını önleyecek. Hüseyin Kâhya Parkı civarına kurulacak olan tezgahlarda düzeni sağlayacak. Arife gününe kadar asfalt ve altyapı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam edecek. Su arıza ve kanal arıza ekiplerimiz de vatandaşlardan gelecek ihbara göre çalışmalarını sürdürecekler. Vatandaşların su arıza şikayetlerini bayram öncesinde ve bayram süresince 185 ya da 2801492 no’lu telefonlara, kanal arıza birimine de 280 13 75 no’lu telefondan ulaşabilecekler.”

 



  • Salı 37.9 ° / 24.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.4 ° / 25.3 ° Güneşli
  • Perşembe 41.5 ° / 26.9 ° Güneşli