Anahtar Kelimeler:

Şirket iflas mı etti?

Şirket iflas mı etti?

  

Kira ödemiyorlar mı?

Dedikodular artmaya başladı!

Kırıkkale’de parkomat işletmeciliği yapan Taybe isimli şirketle ilgili sokakta bir sürü dedikodu dolaşıyor ve bunlar giderek artıyor.

İflas mı etti?

Şehirde Belediye’ye bağlı olarak parkomat işletmeciliği yapan Taybe isimli şirketin birkaç aydır Belediye’ye kira ödemediği ileri sürülüyor. Aylık 83 bin lira olan kira bedelinin yaklaşık 4 aydır yatırılmadığı iddia ediliyor. Ancak firmanın buna rağmen işini devam ettirdiği vurgulanıyor ve bu durum da dikkat çekiyor. Bu iddialar doğruysa Belediye’nin buna nasıl göz yumduğu merak konusu. Firmanın iflas ettiği ve Kırıkkale’de zarar ettiği için ödeme yapamadığı konuşuluyor.

Hemen herkes tepkili

Firma sokakta bir çor kişinin de tepkisini çekiyor. Gereksiz yere hatta olmaması gereken yerlere park işlemi uyguladığı öne sürülüyor. Bu durum sitemizde haber konusu olmuştu. Benzin istasyonundaki bir araca park uygulaması yapıldığı belirtilmişti. Bunun üzerine de kavga çıkmıştı. Suriyelileri de çalıştıran şirketin suç işlediği öne sürülüyor.

Belediye sıkıntı yaşar

İşe başladığı günden bu yana sürekli tepki çeken firmaya bu kadar müsamaha gösterilmesi de ayrıca tepki ve dikkat çekmeye başladı. Belediye’nin denetiminde ve kontrolünde iş yapan firmanın durumu tartışma konusu olmaya başlamış durumda. Firmayla ilgili iddiaların Belediye’yi sıkıntıya sokacağı söyleniyor.



  • Cumartesi 30.7 ° / 18 ° Güneşli
  • Pazar 32.9 ° / 19.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.9 ° / 22.2 ° Güneşli