Tarih: 12.10.2008 11:00

Oto Sinyal'in Başarısı

Facebook Twitter Linked-in

Oto Sinyal Sürücü Kursu başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Ağustos ayı içerisinde yapılan deneme sınavında dönem birincisi olan Ramiz Serdar Akdoğan’a kurs yetkilileri tarafından altın takdim edildi.

 

KALİTE YÜKSELİYOR

Başarılı olan öğrencilerin ödüllendirilmesi gerektiğini ve kalitelerini bir çıta daha yükselttiklerini vurgulayan Oto Sinyal Sürücü Kursu Kurucusu ve Trafik Öğretmeni Süleyman Yücel, “Bu konuda hem başarılarından dolayı hem de gösterdikleri duyarlılık ve ilgiden dolayı tüm sürücü belgesi alan ve almakta olan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.          

 

İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Süleyman Yücel yaptığı açıklamada biz Oto Sinyal Sürücü Kursu olarak eğitimde kaliteyi artırmak için bütün imkânlarını seferber ettiklerini belirterek, “20 yıldır trafik öğretmenliği yapan bir kişi olarak meydana gelen her kazada vicdan azabı duymaktayım. Acaba bu kazada trafik öğretmeni olarak benimde bir payım var mı?  diye. Çünkü araç kullanma ile trafik eğitimi yüzde 100 bağlantılı bir olay olup sürücülerin kurallara uygun olarak araç kullanması için trafik eğitimini tam olarak alması ve öğrenmesi gerekir. Her sürücü kendi kafasındaki kurala göre araç kullanmaya kalkarsa tabiî ki trafikte karmaşa çoğalacak ve kazalar peş peşe gelecektir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —